September 2019 zijn we een traject gestart bij Bianca Vandreumel.  Caty en Marijke hebben de cursus “leren regisseren van idee naar uitvoering” gevolgd. Na een dagje theorie mochten we het nadien in workshops in de praktijk brengen met als hoogtepunt een minioptreden dat 9 februari mocht doorgaan met een select publiek.

Tijdens de workshops  hebben we geleerd om uit onze comfort zone te komen, ons open te stellen maar vooral hoe belangrijk het is om focus te houden.

Caty en Marijke werden gedurende de hele periode gecoacht door Bianca.  Onze regisseur skills werden adhv filmpjes geëvalueerd. Het was soms confronterend maar zeer zinvol.

We hebben veel van dit avontuur geleerd. Vertrouwen, de zin om meer van ons zelf te geven, durven, inleving, dynamiek uitstralen…. En zonder partituren zingen!

We zijn dit avontuur samen aangegaan met popkoor vocal 4’s. Een popkoor waar we veel van hebben geleerd. Het was een toffe samenwerking.

We zijn Bianca dankbaar om Crescendo in beweging te zetten. We willen zeker nog verder groeien en onze mogelijkheden van regie met ons koor verder exploreren.