Ons jubileumconcert is een groot succes geweest. We willen graag iedereen die meegewerkt heeft bedanken voor zijn inzet en bijdrage tot dit succes. Ook natuurlijk de mensen die zijn komen kijken en luisteren bedanken wij voor hun steun.

In een afgeladen volle parochiekerk St Pieter brachten de verschillende koren achtereenvolgens een 20 minuten durend optreden.

Eerst was het de beurt aan bevriende koren: K.Gemengd koor  Francis Chorum, Lentekoor, Zutendaals mannenkoor en Jubilate Lanaken. Stuk voor stuk prachtige optredens, waarvoor nogmaals dank.

Als voorlaatste waren wijzelf aan de beurt en zongen we de liedjes: Groot Halleluja, I will follow him, Memory en Amigos para siempre. De zaal trakteerde ons op een staande ovatie die ons allen zeer deugd deed.

Dan was het de beurt aan de Koninklijke Fanfare St. Cecilia en tot slot brachten alle koren samen nog het Maaskants volkslied.

Enkele sfeerbeelden en foto’s kan je hieronder alvast bekijken. Een meer uitgebreide reeks foto’s vind je terug op onze facebook pagina, samen met een link naar het artikel in Het belang van Limburg en de reactie van onze burgemeester die hij gaf op zijn facebook pagina.