Afgelopen zondag organiseerde koninklijk zangkoor Crescendo Rekem  in OC Kleinveld zijn 1ste concert met hun vernieuwd repertoire van liedjes.

Samen met het jeugdkoor ‘De Maasgalmpjes’ uit Uikhoven en brachten zij een reeks hedendaagse en moderne nummers. De deuren openden omstreeks 15u.

De mensen werden ontvangen door ons ontvangstcomite van dienst, Maurice & Mark.

Al snel liep de volledige zaal vol. Om 15u30 bracht onze voorzitter Hilde Wahlen een welkomstwoord en werdt het concert ingeluid door onze presentator Stan Janssen. 

We beten de spits af met ons volledige koor Crescendo en brachten een 4 tal liedjes (Memory, Hallelujah, You raise me up, I will follow him).

Dan was het tijd voor de Maasgalmpjes. Onder leiding van dirigente Jelle Braeken en pianist Danny Kellens brachten zij de liedjes: Sweet Child of mine, Liedje, Mag ik dan bij jou en One of us.

Onder de pauze was er tijd voor taart en koffie. Ook konden er leuke prijzen gewonnen worden in ons grote tombola. De opbrengst van deze tombola zal gebruikt worden voor de werking het zangkoor Crescendo Rekem (bv. materiaal, partituren, huur zaal, enzovoorts)

De Maasgalmpjes mochten ook het 2 deel op gang brengen. Ze brachten de liedjes: Hier ben ik, Een ster, Hou me vast en Meisjes aan de macht.

Dan was het weer tijd voor ons eigen koor, maar dan alleen de dames. We zongen: Viva La Vida, Let it go en Royals. De mannen mochten er wel weer bij om samen ons lijflied ‘Vrienden voor het leven” te zingen.

Tot slot zongen we met beide koren samen met soliste Amber Willems het lied ‘Thank you for the music”.We kregen een staande ovatie van het publiek en herhaalden nog eens het refrein bij wijze van bisnummer.

Na het concert werden de prijzen van de tombola uitgereikt en konden de mensen nog even blijven nagenieten met een hapje en een drankje.

Door de talijke opkomst en de positieve reacties was het een fantastische dag voor ons koor. We willen nogmaals iedereen bedanken voor de komst en de steun.

Tot ziens bij ons volgende optreden op de kerstmarkt in Rekem. (12 december)

Er zijn nog meer foto’s getrokken. De volledige foto reportage kan je bekijken op de website:  www.fotojack.be.